Skip to main content
1-featuredimage

Fraud Leaders' Summit

2- 3 JULY 2024 | HILTON BANKSIDE, LONDON, UK
11-12 NOVEMBER 2024 | Europe

 


The Exclusive Summit for Fraud Leaders

Bringing together payments industry leaders specifically in the Fraud sector and the most innovative suppliers for a personalised itinerary of one-to-one meetings, networking and interactive discussions and seminars.

Register interest  Become a Sponsor

 

Summit Agenda

Loading
09:30
  1. 30 mins
    • How can fraud prevention keep pace with the speed of instant payments?
    • How can we ensure we are measuring what matters?
    • Data Analysis, ML, EFD, what’s next?
    • AI: How can we fight fire with fire?

    sponsored by ACI Worldwide

10:30
  1. 30 mins
    Catch up with Fraud Leaders from your vertical about the biggest challenges in your day to day, and strategies you can start implementing tomorrow.
11:10
  1. 90 mins
    11:10-11:40 I 11:40-12:10 I 12:10-12:40
12:40
  1. 45 mins
13:25
  1. 30 mins
13:55
  1. 30 mins
    • How can banks and retailers collaborate more closely with the wider ecosystem to build a foundation of trust with consumers?
    • How can effective reporting and intelligence sharing allow reduce the threat?
    • How can we empower the consumer?

    sponsored by Mastercard

14:30
  1. 90 mins
    14:30-15:00 I 15:00-15:30 I 15:30-16:00
16:00
  1. 30 mins
    • How can we secure complete ID intelligence through global data networks?
    • Is leveraging shared consumer intelligence the key to trusted transactions or does it pose risks of overexposure?
    • What issues are bought about by geo-political and cultural complexities?

    sponsored by GBG

16:30
  1. 60 mins
    • Subscription Payment Fraud
    • APP Scams, hosted by ACI Worldwide
    • Account Takeovers, hosted by Mastercard
    • Data Analytics
    • Identity Theft
10:05
  1. 35 mins
    • Biometrics, AI and ML: What innovations will have the most significant impact?
    • How can we implement robust identity verification while minimising friction for users?
    • How can we balance the need for identity verification with protection of individuals' privacy rights?
    • SCA vs 3DS vs FIDO: What is the best way to identify the user?
10:45
  1. 90 mins
    10:45-11:15 I 11:15-11:45 I 11:45-12:15
12:15
  1. 45 mins
13:00
  1. 35 mins
    • Come together with your industry peers to combat fraud in this escape room
    • Led by the ultimate fraud and financial crime prevention group, co-founded by ‘Britain’s greatest fraudster’
    • Through social engineering testing, training, awareness campaigns, to change behaviour and change your organisation
13:35
  1. 30 mins
    13:35-14:05
14:10
  1. 60 mins
    • Voucher Abuse
    • Identity Verification
    • AI & Machine Learning
    • Refund Fraud
    • Internal Fraud
15:10
  1. 35 mins
    • Detection, Prevention and Response: Collaborating with our Cyber Leaders
    • How do we strike the balance between security measures and seamless customer experience?
    • How can we combine dynamic friction with account takeover risk screening for a strong response?

2024 Summit Themes

3-featuredimage
  • Industry Collaboration
  • Policy and Regulation Insights
  • Peer-to-Peer Roundtable Discussions
  • Exclusive Knowledge Exchange

 

  • Case Studies and Real-Life Scenarios
  • Emerging Trends and Strategies in Fraud Mitigation
  • Practicalities of Fraud Operations
  • Engagement with Law Enforcement

 

Register your Interest

Attend as a VIP Delegate

Whilst this is an invite-only event, you can register your interest in attending below. Our team will review your details and may be in touch to qualify and confirm your attendance. 

Register your interest